Kosár tartalma
Elérted az ingyenes kiszállítási értékhatárt! 30.000 Ft felett ingyenes kiszállítás! 30.000 Ft az ingyenes kiszállításig!
Bankkártyák

Szállítás

Mennyibe kerül a szállítás?

A szállítási költség 30.000 forint megrendelési érték felett Magyarország területén INGYENES! Fizetési módtól függően a szállítási díjak a lentiek szerint alakulnak, ha 30.000 Ft alatt rendelsz.

Hogyan fizethetem ki a rendelésem?

1. Utánvétes fizetés: A csomagot a GLS futárszolgálat viszi házhoz, és a futárnak készpénzben fizeted az utánvét összeget. Díja 1490 Ft , de amennyiben 30.000 Ft felett vásárolsz, a szállítási költséget átvállaljuk. Ez a fizetési opció kizárólag Magyarország területén vehető igénybe.

2. Online bankkártyás fizetés: Az egyik legelterjedtebb fizetési mód, amellyel biztonságosan vásárolhatsz interneten. Így bankkártyával is tudsz nálunk fizetni. A csomag házhoz vitele így 1490 Ft lesz, 30.000 Forintot meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes.

3. Átutalás: Rendelésed után díjbekérőt küldünk Neked e-mailben, amiben megtalálhatod az utaláshoz szükséges adatokat. A pénz megérkezése után küldjük a csomagot. Amennyiben vásárlásod értéke meghaladja a 30.000 Forintot, ingyenes kiszállítást biztosítunk a magyar címekre, ha nem, a költség itt is 1490 Ft.

4. Személyes átvétel: Az interneten kiválasztott termékeket lehetőséged van személyesen is megvásárolni amennyiben ezt választod ki fizetési módnak. Ha az általad rendelt árucikkek nem találhatóak meg üzletünkben vagy raktárunkban, megérkezésük után telefonon értesítünk. Ez a szolgáltatásunk ingyenes! Az üzletben átvenni kívánt termékeket HÁROM munkanapon keresztül tudjuk tartani. 

5. GLS csomagpont illetve automata: A termékek kiválasztása után, az általad választott GLS csomagponton illetve automatánál veheted át a rendelésed. Szintén van lehetőség Online bankkártyás fizetésre, így csak a GLS által megadott adatokra van szükséged a csomag átvételéhez, illetve utánvéttel is fizethetsz a csomagponton vagy az automatánál. 30.000 Ft felett a szolgáltatás ingyenes, alatta pedig 1490 Ft.

Mennyi a szállítási idő?

A szállítási határidő általánosan a megrendelés beérkezésétől számított 2-14 munkanap. A megrendelt árut a GLS csomagküldő szolgálat kézbesíti. A futár a csomag feladását követő munkanapon 09:00 - 17:00 óra között szállít az általad megadott címre. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelölj meg a megrendelésnél, ahol napközben is elérhető vagy (pl.: munkahelyed). Mi történik akkor, ha nem vagyok otthon, amikor a futár érkezik? Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, a csomagról értesítést hagy. Az értesítőn megtalálod a kézbesítő telefonszámát is, ezen tudod vele egyeztetni a következő kiszállítás időpontját. Természetesen, a futár, egyeztetés hiányban is megkísérli ismét a kézbesítést. A biztonság kedvéért a regisztráció során elkérjük a mobilszámod, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, a futárszolgálat felvehesse veled a kapcsolatot. A GLS ügyfélszolgálat a +36-1-802-0265 -es telefonszámon érhető el munkanapokon 7.00-20.00 óra között.

Hova szállítunk?

Magyarország egész területére és alább felsorolt európai országokba:

  • Zóna 1: Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország - 3 600,- Ft – 12 €
  • Zóna 2: Lengyelország, Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Bulgária - 4 600,- Ft – 15,5 €
  • Zóna 3: Dánia, Franciaország, Olaszország, Írország - 7 200,- Ft – 24 €